Kottenytt april 2017

Kottenytt april 2017

Onsdag den 5 april har vi påskfest. Utelämningen är inställd så alla barn lämnas som vanligt inne. Mer info sitter på ytterdörrarna. Lediga barn är välkomna till festen.

Vi utökar utemorgonöppningar även på måndagar från och med måndag den 24 april.

Påminnelse om att vi önskar att ni meddelar förskolan innan klockan 15:00 dagen innan ni planerar att ert barn kommer tillbaka till verksamheten efter sjukdom, se sjukdomsregler. Mejla till froet@mfkotten.se eller kotten@mfkotten.se . Det är till stor hjälp för oss att planera personal etc. Tack!

Då ett flertal familjer haft behov av att utöka barnens ordinarie vistelsetider är det nu svårare för verksamheten att med kort varsel ta emot extrabarn. För att säkerställa utökade vistelsetider är det viktigt att meddela 2 veckor innan.

Vi ber alla att tänka på hastigheten på vår väg. Vägen används både för gångtrafikanter och cyklister. Det är begränsad sikt i kurvorna så vi ber alla att hålla nere på hastigheten både på väg och vår parkering av säkerhetsskäl.

Onsdag den 5 april stänger förskolan kl. 13:00 för planering.

De barn som har ordinarie dag på förskolan torsdag den 14 april är välkommen att ta med sig en nalle då vi kommer fira nalledagen med en nallesamling.

Tisdag den 18 april och sex tisdagar framåt går alla kottebarn och äldsta fröbarn till skogen. Alla barn har med sig en ryggsäck i barnstorlek och som sitter bra på barnets rygg. I ryggsäcken packar ni ett litet mellanmål. Smörgås, frukt, vatten och ett sittunderlag. Viktigt att ert barn har kläder för alla väder. Vi går från förskolan kl. 09:00 och är åter tillbaka senast till lunch. Se info på ytterdörrarna.

Tisdag den 25 april kommer förra årets skolklubbsbarn på återträff kl. 13:00.

Torsdag den 27 april är det årsmöte klockan 19:00 med efterföljande föreningsmöte, se kallelse som gått ut.

Boka in söndag den 7 maj klockan 9–14 då det är arbetsdag, se info på ytterdörrarna framöver.

Vi ber er att se över barnens ytterkläder och extrakläder då vi nu går mot varmare årstid samtidigt som det kan vara blött och blåsigt. Det hjälper ert barn att njuta ännu mer av uteleken oavsett väder.

Vi önskar er alla en fin påsk…

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar

Öppet hus på Kotten

Varmt välkomna på Öppet Hus hos oss tisdagen 7 november kl 17:30-18:30.
Alla är välkomna och ingen anmälan krävs. Hoppas vi ses!