Kottenytt Augusti

Kottenytt Augusti

Vi hoppas att ni alla har en härlig sommar och vi önskar er välkomna till ett nytt läsår. Vi ser fram emot att träffa era goa barn och starta upp verksamheten igen.

Grattis säger vi till familjen Lundgren som fått en liten Greta under sommaren.

Bra att tänka på inför terminsstarten är att barnens kottekasse är påfylld med extrakläder, regnkläder, stövlar etc. kommer tillbaka till förskolan

Vi ber er alla att läsa igenom städrutinerna (sitter på insidan städdörren)som är reviderade efter sommaren. OM larmet skulle gå på ringer ni Alingsås vaktbolag tfn: 070-399 54 99 och uppger koden. Om vaktbolaget ej kontaktas skickas en faktura till förskolan.

Välkomna på föräldramöte tisdag 26/8 kl: 18:30-21:00. Anmälan och punkter för kvällen kommer inom kort att sättas upp på

Torsdag den 11/9 & tor 18/9 hoppas vi & föreningen på att alla ni som ej gått vår föräldrautbildning möjlighet att vid 2 tillfällen få en inblick i Montessoripedagogiken och hur ert barns dag på Kotten är. Anmälningslistor kommer inom kort sättas upp på ytterdörrarna. Ni som gick 1:a tillfället i våras är välkomna att komma till 2:a tillfället. Kostnad 100 kr/fam. Anmälan och tid för kursen kommer inom kort att sättas upp på avdelningarnas ytterdörrar.

 

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar

Öppet hus på Kotten

Varmt välkomna på Öppet Hus hos oss tisdagen 7 november kl 17:30-18:30.
Alla är välkomna och ingen anmälan krävs. Hoppas vi ses!