Kottenytt December

Kottenytt December

Båda avdelningarna har påbörjat alfabets samlingar där vi pratar/sjunger om en bokstav varje vecka. Barnen får gärna ta med sig tomma tändsticksaskar och lämna till pysselhörnan på kotteavdelningen.

Vi önskar hjälp med att köpa in 10 madrasser från IKEA innan året är slut. Prata med fröpersonalen om du har möjlighet att hjälpa till med detta.

Stort tack till alla som har hjälpt till att kratta löv. Gården torkar upp bättre och kläderna håller sig renare.

Vi gratulerar Sofia som har fått en tillsvidaretjänst närmare Skara som numer är hennes hemort. Annons kommer att gå ut i AT. Sofias sista arbetsdag är den 6 februari-15.

Vi har haft politikerbesök på förskolan. MPs Lena Klevenås var på studiebesök hos oss den 12 november. Hon kommer att vara vår politikerrepresentant i vårt Grön Flagg arbete.

Torsdag den 4/12 är ni välkomna på Drop-in i samband med hämtning. Info, se ytterdörrarna.

Fredag den 5/12 kommer teater Barret & Bubblan hit till Kotten och spelar en musikteater för alla barn. Mer info. Se inbjudan ytterdörrarna. Obs. Alla barn lämnar 20 kr senast 28 nov.

Levande julkrubba: Alla barn och fröbarn födda -12 är välkomna till Landskyrkan onsdag den 10/12 kl 10.00. Mer info se ytterdörrarna.

Luciamorgon fredag den 12/12 08.00. Anmälan samt info ser ni på ytterdörrarna.

Alla barn är välkomna på Kottens julfest tisdag den 16/12. Då leker vi lekar, dansar runt granen, äter julmat och så kommer tomten på besök. Ni föräldrar lämnar in en namnad julklapp (ca 30kr) till ert barn senast tisdag den 9/12.

Vi hoppas att alla testat sin inlogg till vår nya hemsida. Vi kommer att använda hemsidan mer och mer med löpande info som tex. Kottenytt så det är viktigt för att inte missa något att man tar till vana att gå in på hemsidan. Om inlogg ej fungerar så mejla Niklas Jonsson niklas@criscom.se

Terminsbladet för vt-15 kommer ut nästa vecka. Viktig info: första planeringsdagen är onsdag den 14 januari. Förskolan stänger då 13.00

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar

Öppet hus på Kotten

Varmt välkomna på Öppet Hus hos oss tisdagen 7 november kl 17:30-18:30.
Alla är välkomna och ingen anmälan krävs. Hoppas vi ses!