Kottenytt januari

Kottenytt januari

Här kommer årets sista kottenytt.

Vi vill tacka er alla för den här terminen, samarbetet för/med ert barn, verksamheten & föreningens bästa. Tack för ert engagemang och er tid som ni ger Kotten. Det är vi tillsammans som skapar en väl fungerande förskola. Tack för fina julklappar. Vi har bland annat fått en gemensam kväll på Endorfin med en specialyogaklass för vårt personalgäng, bastu och en god fika efteråt.

Tack för hjälpen i era barns hallfack där ert barn nu ser och själva kan nå sina kläder till uteleken :-). Fortsätt gärna med detta…

December har varit spännande med både levande julkrubba, lucia, pysseldagar och en härlig julfest.

Förskolan kommer vara stängd mellan jul och nyår. Vi öppnar åter måndag den 4 januari. Påminnelse om att fredag den 8 januari är förskolan stängd för studiedag. Tack på förhand till föräldragänget som skall storstäda köket och bona våra golv under ledigheten.

Vi hoppas att ni redan nu planerat in föreläsningen som ni är inbjudna till torsdag den 23 februari och annat som står i terminsplaneringsbladet som har gått ut till er alla både på mejl och i facket. Stefan Jansson har skapat en kalender på hemsidan där ni kommer att se inplanerade aktiviteter och löpande uppdateringar. Vi kommer att mejla ut en påminnelse då vi gör uppdateringar så det är viktigt att alla har en aktuell mejladress så ni inte missar viktig info.

När snön förhoppningsvis kommer komma så har vi beslutat att det är stjärtlappsåkning som erbjuds till alla barnen här på förskolan. Det är av säkerhetsskäl då det blir trångt och stor risk för att barnen krockar med varandra. Det finns stjärtlappar på förskolan till alla :-).

Vi önskar Elin lycka till med studierna och välkommen till Lisa Johansson som kommer att arbeta hos oss jan-feb. Lisa kommer att flytta till Karlskrona så till marsmånad planerar vi för en annan lösning.

2016 års skolklubb startar v.2. Mer info om skolklubben lämnas separat till er skolkubbsföräldrar från Juliana och Emilia.

 

God Jul & Gott Nytt År till Er Alla från Oss

tomte&säck

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar

Öppet hus på Kotten

Varmt välkomna på Öppet Hus hos oss tisdagen 7 november kl 17:30-18:30.
Alla är välkomna och ingen anmälan krävs. Hoppas vi ses!