Kottenytt juni 2017

Kottenytt juni 2017

Obs! Nu på onsdag den 31 maj stänger förskolan klockan 13:00 för planering…

Välkomna på sommarfest torsdag den 8 juni klockan 16:00. Mer info på ytterdörrarna.

Förskolan är heldagsstängd för studiedag/utvärdering måndag den 19 juni.

Vår storutflykt till Vikaryd var en härlig dag för både små och stora. Tack till er föräldrar som var med på utflykten. Likaså har skogsutflykterna varit härliga stunder under vårterminen. Alla barnen gillar verkligen att vara ute i naturen. Dom är påhittiga, kreativa och goa kompisar. Det är ju dessutom alltid mysigt och extra gott att fika i skogen. Passa på nu i vår-sommaren att packa lite fika och gå ut i skogen och njut tillsammans i naturen…                                                                                      Verksamhetens utvärdering på utelämningarna är positiv. Barnen lär känna varandra och husets pedagoger snabbare. Vi kan hjälpas åt smidigare i huset vid tillfällen om/när personal saknas, vi får mer utevistelse med vinsterna i det och personalen får möjlighet till mer värdefull planeringstid. Vi hoppas att även ni upplever det positivt.

Terminen går mot sitt slut och vi håller på att sy ihop säcken… Vi tackar för ett härligt läsår tillsammans med era goa barn och er föräldrar. Vi tackar er för alla insatser som ni bidragit med under året. Jag (Marika) passar på att tacka all kottepersonal för det fantastiska arbete ni gör varje dag på förskolan…

Vi tackar familjerna Plate/Raquet, Österman/Merighetti, Östermyr, Domander och Hellström/Malmström för att vi har fått ha era goa barn hos oss och de insatser ni gjort för föreningen. Lycka till i skolans värld!

Vi hälsar våra nya familjer välkomna till oss i augusti. Annsofi och Henrik Gullesand med dotter Vera-15, Elin Blomvik-Martinsson och Magnus Martinsson med sonen Leon-15 samt Sofia och Gustav Jorlöv med dotter Selma-15. De nya familjerna är inbjudna till vår sommarfest så förhoppningsvis har ni andra möjlighet att hälsa dom lite extra välkomna till då.

Nu när solen kan vara stark ber vi er att ni som använder solkräm smörjer ert barn på morgonen så fyller vi på med solskydd under dagen. Solhatt och keps är viktigt för alla att ha. Ni som ej använder solkräm räknar vi med att ni anpassar ert barns kläder så det ger solskydd utan att vara för varma.

Efterlysning: Om någon har en lådhurts som är låsbar med mått ca 56 cm höjd, 45 cm bred så kontakta Marika.

När ni går på sommarledighet är det viktigt att ni tar med era barns kläder etc. hem. Tack!

Vi önskar er alla en härlig sommar…

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar

Öppet hus på Kotten

Varmt välkomna på Öppet Hus hos oss tisdagen 7 november kl 17:30-18:30.
Alla är välkomna och ingen anmälan krävs. Hoppas vi ses!