Kottenytt mars

Kottenytt mars

Härligt att våren sakta närmar sig :-). Vi personal tackar för vår julklapp, en härlig specialyogakväll med instruktör och GO-fika efteråt på Endorfin. Kottens maskerad var en lyckad aktivitet.

Grattis till Ebbe som fått en lillebror och till William som fått en lillasyster (Nicole).

Ett stort tack till alla barn & föräldrar för det fina halsbandet jag fick i samband med min förskollärarexamen! Kramar Emilia

Alla barn som vill får gärna ta med några lökar som vi kan plantera i vår trädgård.

Vi har fortfarande ej fått till en bra rutin för att ni skall kunna mejla in sjukfrånvaro etc. men vi meddelar när vi är redo härifrån. Sjukanmälningar etc. ringer ni in som tidigare än så länge.

Roligt att det var så många av er föräldrar som hade möjlighet att gå på föräldraföreläsningen. Det var ca 100 föräldrar totalt från oss 6 förskolor som anordnat kvällen och lyssnade till Karin Rosvalls föreläsning om Barn i dag – föräldrarollen. Det kommer komma information från föreläsningen som alla kommer att kunna ta del av.

Vi har haft 1.a omgången av Barnolycksfallskursen. Vi pedagoger och föräldrar som var med tyckte att kvällen var riktigt bra och informativ. Nästa tillfälle för kursen är torsdag den 10 mars. Det kan finnas platser kvar för den som önskar. Kontakta Maria Sandhu vid intresse.

Vi tackar Lisa Johansson som arbetat hos oss och lycka till med flytten till Karlskrona och vi hälsar Louise Persson välkommen till oss som kommer arbeta i huset fram tills sommaren.

Nu i mars börjar Isabella Merighetti -11 med familj, välkomna till oss.

Tisdag den 15 mars kommer kotteavdelningen ha en Spadag. Inbjudan kommer finnas på ytterdörren. Vi efterlyser elektriskt fotbad och/eller massagesits som vi skulle kunna få låna under dagen. Meddela Viktoria om ni har något att låna ut. Tack!

All personal kommer göra studiebesök på Språkoteket. Hos Språkoteket har vi pedagoger möjlighet att få mer kunskap och råd för att på bästa sätt stödja barn i sin språk utveckling.

Boka in arbetsdagen i almanackan redan nu. Söndag 17 april kl. 9-14. Årsmöte/föreningsmöte torsdag 28 april. Mer info kommer från arbetsgruppsansvarig & från Styrelsen.

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar

Öppet hus på Kotten

Varmt välkomna på Öppet Hus hos oss tisdagen 7 november kl 17:30-18:30.
Alla är välkomna och ingen anmälan krävs. Hoppas vi ses!