Kottenytt september 2016

Kottenytt september 2016

Välkomna både nya och ”gamla” familjer. Vi ser fram emot ett nytt läsår tillsammans med era barn och med er. Nu arbetar vi för att alla barn skall känna sig trygga, känna gemenskap och komma in i förskolans rutiner. Då vi har ny kollega i huset & nya arbetslag kommer vi att ge oss själva tid för att arbeta ihop oss så vi finns där på bästa sätt för era barn.  Det är mycket som är nytt för er nya familjer, fråga oss gärna om det är något som ni undrar över eller som känns oklart. Ni som börjat på kotteavdelningen kanske också får frågor och funderingar då det kan upplevas vara stor skillnad på avdelningarna. Det är bara att fråga oss om det är något som känns oklart.

Tack till er som bonat golv, vattna blommor, matat fiskar, tagit hand om post etc.

Kom ihåg att mejla till respektive avdelning froet@mfkotten.se eller kotten@mfkotten.se vid sjukdom, nytt schema, frågor om tillfälliga schemaändringar etc. Givetvis går det också bra att ringa vid frågor. På hemsidan www.mfkotten.se hittar ni schemamall, dokument om allergi, egenvård etc.

Vårt fokus i arbetet kommer vara vår värdegrund, arbetsplan och grön flagg tema. Dessa dokument finns att läsa för er föräldrar framöver.

Viktigt att vi alltid har aktuella kontaktuppgifter till er. Ändringar mejlas till ulrika@ulrikamelin.com

Städrutinerna kommer inom kort att uppdateras. Viktigt att alltid läsa igenom rutinerna då ni är jourfamilj…

Studiedagen då förskolan är heldag stäng är nu på onsdag den 17 augusti.

Fotografering är torsdag den 22 september. Se info på ytterdörrarna framöver.

Föräldramöte är torsdag den 29 september, se inbjudan på ytterdörrarna framöver.

Vi önskar att ni som är nya i föreningen och ni som ej tidigare haft möjlighet att gå på förskolans Montessoriföräldrakväll passar på att gör det torsdag den 6 oktober. Se inbjudan på ytterdörrarna framöver. Ett bra sätt att få inblick i ert barns dag på förskolan.

Arbetsdag är inplanerad till söndag den 9 oktober. Se inbjudan på ytterdörrarna framöver.

 

sol2016

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar

Öppet hus på Kotten

Varmt välkomna på Öppet Hus hos oss tisdagen 7 november kl 17:30-18:30.
Alla är välkomna och ingen anmälan krävs. Hoppas vi ses!